Pritisni PLAY & se prijavi zdaj!

* indicates required
Način plačila *

Prijavljam se na delavnico

Spletni strani anitailic.si, plan8.pro, pripadajoče FB strani ter podjetji Anilli Anita Ilić s.p. in PLAN 8, Kreativna Agencija, Maja Kure s.p. bodo uporabili informacije, ki jih boste navedli na tem obrazcu za stik z vami, za zagotavljanje posodobitev podatkov ter za namene neposrednega trženja. S klikom v okvirček “Email” potrjujete, da se strinjate, da vas po e-pošti kontaktiramo za namene neposrednega trženja ter vas obveščamo o vsebinah in dogodkih s področja coachinga, osebne in poslovne rasti. Sporočil vam ne bomo pošiljali prepogosto niti vaših podatkov ne bomo v nobeni obliki posredovali tretji osebi, saj nam vaše zaupanje veliko pomeni in ga ne bi želeli izgubiti.

Prejemanje e-obvestil je brezplačno in brez obveznosti. Kadarkoli in brez navajanja razloga ga lahko prekličete, tako da kliknete na povezavo za odjavo v nogi vsakega e-sporočila. Vaša pravica je, da kadarkoli in brez navajanja razloga zahtevate vpogled, omejitev obdelave, prenos, popravek ali popoln izbris podatkov, ki ste jih vnesli ob registraciji. Prav tako lahko kadarkoli prekličete to soglasje. E-obvestila lahko poleg brezplačnih informacij vsebujejo tudi informacije o ugodnostih, promocijah, popustih. Za namen obveščanja in neposrednega trženja z e-pošto in namene podpore pri zagotavljanju storitev poleg e-naslova, do preklica oz. zahteve po izbrisu, hranimo tudi ostale podatke, ki ste jih vnesli ob registraciji (ime, priimek…).

We use MailChimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to MailChimp for processing. Learn more about MailChimp’s privacy practices here.