.

Transformacijska delavnica:  Sreča  I  Samo-Zavest  I  Kreacija  I  Smeh  I  Meditacija  I  Akcija  I  Si upaš?

Pritisni Play je triurna delavnica, ki vam bo pomagala, da boste pogumno pritisnili tisti gumb, ki si ga ogledujete že toliko časa. Play je gumb akcije, veselja, lahkotnosti in kreacije. Play je lahko igra, ki jo igrate po pravilih lastnih vrednot in katere energijo množite v neskončnost s pomočjo meditacije.

Ob pritiskih na Play se samozavesti vrne prvobitni, resnični pomen – zavedanje resničnega sebe vodi v zdravo oboževanje samega sebe, sprejemanje življenja in odpiranja možnosti, da je lahko le-to vsak dan lepo, lepše, najlepšejše.

Akcija na vaš način bo Kreirala Čudeže, ki si jih niti sanjati ne upate.

Zakaj se nam včasih zdi, da gre življenje po svoje?

Ker gre res. Ker smo spustili vajeti iz rok, ker smo krmilo prepustili drugim in se odrekli pravici, da bi si življenje ustvarjali sami. A to se lahko spremeni že ta trenutek. Ujemi vajeti, ujemi svoje življenje, trdno zagrabi krmilo in pritisni Play. Zdaj je življenje v tvojih rokah, zdaj ga lahko voodiš v smer, ki si jo želiš, zdaj lahko zares živiš.

Pritisni Play je tedenska delavnica, na kateri bomo se odpirali neskončni zavesti, katere del smo tudi sami. Spomnili se bomo, kaj je iskreno veselje, kako lahkotno se lahko igramo in kako lahko zavestno kreiramo vse, kar si zamislimo.

Tedensko se bomo nadgrajevali, si dovolili biti več – vse tisto, za kar smo se rodili.

 

Komu je delavnica namenjena?

Namenjena je vsem, ki se želijo aktivirati svoje potenciale in zaživeti življenje o katerem sanjajo. Vsem, ki so na nekem področju pritisnili stop pa v resnici vedo, da je treba za dosego svojega cilja pritisniti PLAY.

V ospredju delavnice je lahkotnost, kajti ravno lahotnost je tista, ki nam prinaša obilje. Ko smo srečni in živimo lahkotno ustvarjamo še več čudovitih trenutkov in priložnosti, ki so narejene prav po meri za nas.

Delavnica je kombinacija predavanja, pogovorov in meditacije.

Vse z namenom, da sprostimo blokade in si dovolimo živeti polno življenje v katerem se zavedamo, da smo kreator lastne realnosti. Vsaka delavnica bo drugačna, kajti v ospredju so vaše potrebe. Zato bomo predelovali vse, kar bo v tistem trenutku najpomembnejše.

Na delavnici boste:

• postavljali temelje za lahkotnejše delovanje v vsakodnevnih situacijah
• odkrili in aktivirali svoje potenciale
• krepili svojo samo-zavest
• se lahko popolnoma sprostili in podelili svoje trenutne izzive
• se spoznali s svojimi vrednotami in ugotovili, kako vam lahko pomagajo pri izbirah v življenju
• prejeli znanje o upravljanju z energijami in lastno energijo
• se spomnili svoje prave narave in aktivirali svojo moč
• prekinili nekatere globoko zakoreninjene mentalne vzorce, ki vam ne služijo več
• se naučili, kako delovati iz srca
• izvajali krajše meditacije
• pritisnili PLAY na področju, ki je za vas pomembno – ter šli v akcijo in kreacijo svojih želja

 

Delavnica je zasnovana na zelo lahkoten in sproščen način in takšno bo tudi predajanje znanja.
Pričakujete lahko veliko zabavnih in poučnih trenutkov.

 

Pošiljava vam srčno energijo in podporo pri odločitvi, da naredite nekaj zase.
– Maya in Anita

 

 Pritisni PLAY

Prijave: anita@anitailic.si

 

Kdo vodi delavnice?

 Moja (ne)malenkost & Maja Kure (Maya Cure)

Kdo je Maya Cure iz videa?

ICF Coach. Transformacijski coach. Podjetnica. Predavateljica. Trenerka. Mentorica. Samoraziskovalka. Raziskovalka življenja. Kreativka. Grafična oblikovalka. Svetovalka za marketing.

Je oseba, ki vedno dela z ljudmi in za ljudi. Svoje poti iskanja, znanja in raziskovanja želi deliti z vsemi, ki so pripravljeni na razvoj in napredek. Resnično obožuje osebno rast in delo na sebi, meditacijo, glasbo, ples in kreativo.

Njeno poslanstvo je dvigovanje zavesti. Njena želja je, da človek spozna sebe in uživa v vsej svoji veličini. Že od nekdaj jo žene želja »pomagati« drugim pri kreiranju lastne sreče in uspeha. Kot oseba, kot coach, mentor in trener želi biti luč, ki presvetli “temne” kotičke zavesti.

Ima tudi močno razvito poznavanje človeškega vedenja, neverbalne komunikacije in visoko razvito intuicijo s čimer ljudem lahko pokaže kje so njihove blokade in kako jih odstraniti. Predvsem spodbuja ljubezen do sebe in globoko razumevanje sebe.

Vodi tudi delavnice s področja osebne rasti in vodenja in je soavtorica hipnotičnih meditacij. Dlje časa pa je delovala tudi v mednarodni organizaciji, ki se ukvarja z meditacijo in razvojem človeka.

S poglobljenim delom na sebi je lahko združila duhovno in poslovno naravo človeka. Človek naj bi poznal samega sebe, saj le tako lahko izkoristi vse svoje potenciale in hkrati kreira življenje, ki ga želi živeti.

Njen cilj je prenesti znanje in modrost, ki človeka spodbudi k modelu življenja, ki ga preplavlja obilje – obilje sreče, zdravja, uspeha … Pogosto govori o energiji, mindset-u, vrednotah, fokusu, hvaležnosti – saj so te prvine ključne za doseganje obilja na vseh ravneh.